ASLAN PARK TUZLA

Yavru İle Buluşma

Content Image

Bakıcı Eşliğinde Yavru Aslanla Buluşma

Nesli tükenme tehlikesi altında olan yırtıcı kedi türlerine ev sahipliği yapan Aslan Park’ta, açıldığı günden bugüne kadar canlılara sağladığı uygun ortam sayesinde 20’ye yakın yavru elde edilmiştir. Tüm hayvanlar sahiplendikleri, mutlu oldukları ortamlarda yavru dünyaya getirmektedirler, elde ettiğimiz yavru sayısı hayvanlarımızın ne denli mutlu olduklarına işaret etmektedirler.

Kedi türleri bazen çeşitli sebeplerden dolayı yavrularının bir kısmını ya da tamamını sahiplenmeyebilir. Aslan Park’ta uzman veteriner hekimlerimiz annelerinin terk ettiği ya da emzirmediği yavruların bakımlarını üstlenir. 24 saat nöbet sistemine göre yavruların bakım ve beslenmesini sağlayan hekimler, adeta bir anne titizliğinde bu canlılarla ilgilenirler.

Aslan Park olarak veterinerlerimiz tarafından bakımı üstlenilen bu sağlıklı yavruları, ziyaretçilerin daha yakından tanıyabilmesi amacıyla günde sınırlı sayıdaki kişiyle yavrumuzu bakıcı eşliğinde buluşturuyoruz. Bu eşsiz deneyimi ve unutamayacağınız anları yaşamak için sizleri bekliyoruz.

Yavrularla bir araya gelme etkinliğimiz yavrularımızın ve siz değerli ziyaretçilerimizin sağlığı göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Yavruyla bir araya gelme etkinliğimizin canlı sağlığı nedeniyle belirli sürelerde yapılmaktadır. Bu süre sizlerin ve yavruların sağlığına zarar gelmeyecek şekilde düzenlenmektedir.

Yavru aslan sevme ve fotoğraf çekilme etkinliğimiz şu an için bulunmamaktadır.